El pas a nivell de la Ctra. de Martorell

9 04 2008

Pas a nivell carretera Martorell El pas a nivell de la carretera de Martorell és un dels records inesborrables per molts terrassencs, especialment per les llargues cues de cotxes que es formaven als anys 70 i 80, cada cop que passava un tren.

En la foto d’aquesta postal antiga de Terrassa, suposo que dels anys 50, podem observar la barrera aixecada del pas a nivell i l’edifici del cine “Dorè” (Dorado) del que ja n’he parlat en anteriors posts.

El que més crida l’atenció és precisament el poc transit que s’hi pot apreciar i és que en aquells anys era pràcticament inexistent, ja que hi havia molts pocs cotxes a la ciutat.


Accions

Information

2 responses

9 04 2008
Rafael

Jo vaig viure 22 anys a tocar d’aquest pas a nivell, al final del carrer Vinyals, i vaig tindre que viure més d’un episodi dramàtic en forma de suïcidis.

12 07 2008
Ricard Font Serra

Aquest pas a nivell i un altre pas sense barreres que hi havia un carrer més avall perpendicular a la Rambleta, eren macabres, ja que els aprofitaven al pas del tren, molts suicides, que per respecte no donaré els noms que sé.

Deixa un comentari