El pas a nivell de la Ctra. de Martorell

9 04 2008

Pas a nivell carretera Martorell El pas a nivell de la carretera de Martorell és un dels records inesborrables per molts terrassencs, especialment per les llargues cues de cotxes que es formaven als anys 70 i 80, cada cop que passava un tren.

En la foto d’aquesta postal antiga de Terrassa, suposo que dels anys 50, podem observar la barrera aixecada del pas a nivell i l’edifici del cine “Dorè” (Dorado) del que ja n’he parlat en anteriors posts.

El que més crida l’atenció és precisament el poc transit que s’hi pot apreciar i és que en aquells anys era pràcticament inexistent, ja que hi havia molts pocs cotxes a la ciutat.


Accions

Informació

2 responses

9 04 2008
Rafael

Jo vaig viure 22 anys a tocar d’aquest pas a nivell, al final del carrer Vinyals, i vaig tindre que viure més d’un episodi dramàtic en forma de suïcidis.

12 07 2008
Ricard Font Serra

Aquest pas a nivell i un altre pas sense barreres que hi havia un carrer més avall perpendicular a la Rambleta, eren macabres, ja que els aprofitaven al pas del tren, molts suicides, que per respecte no donaré els noms que sé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: