Una caixeta de llumins amb l’escut del Terrassa F.C. de l’any 1957

31 08 2016

caixa llumins terrassa fc 1957Avui el record és per una simple caixeta de llumins que m’han regalat aquest estiu amb l’escut de Terrassa F.C. i que pertany a una col•lecció que la “Fosforera Española” va editar l’any 1957, per commemorar els equips que jugaven la lliga en les diferents categories la temporada 1957-58.

caixes llumins escuts futbol 1957La col•lecció complerta és de 196 escuts que es van llençar en 4 col•leccions de 49 escuts cadascuna i que podem veure en la seva totalitat amb la reproducció de la lamina de la dreta, en que es mostren tots els escuts.

Una curiositat és que cada caixeta amb escut anava numerada, però no se sap el perquè hi ha una sèrie de números que no es van editar mai, com són el 23-24-37-38-39-48-51. La caixeta amb l’escut del Terrassa F.C. porta el número 30 i la caixeta esta feta de fusta de cedre reforçada amb paper i contenia 40 llumins de paper i costava 50 cèntims de pesseta.

Ens ha fet il·lusió compartir la imatge amb vosaltres i amb els afeccionats del nostre equip de futbol, al qui aprofitem per desitjar-li molts d’èxits.

Anuncis

Accions

Information

One response

12 06 2018
Jordina

Sobre el Terrassa FC cal agrair la tasca del Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, que va descobrir que la fundació del club va ser el 1906 (i no el 1911, com es creia abans) i ha aconseguit i ha aportat a Terrassa recerques, premis, títols i reconeixements. La seva aportació al Terrassa FC i a la ciutat és òptima, i n’estem d’allò més agraïts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s