Acalariment a la polèmica que ha sorgit al Facebook

21 08 2015

recordant terrassaLamentem la discussió produïda al GrupRecordant Terrassa” que recentment s’ha creat al Facebook i al que aprofitem per felicitar, juntament amb el seu administrador (Josep Maria) i als seus seguidors per ajudar en la difusió dels records de la nostra ciutat.

Des dels Records de Terrassa sempre hem mantingut que el blog és un espai obert a tothom i, en aquest sentit, li vàrem indicar al administrador del grup de facebook que podia publicar el que vulgues del nostre blog sempre que cités el seu origen, ja que el que hi ha en el blog dels records considerem que és propietat de tots vosaltres i hem de indicar que així ho va fer, fet que li agraïm.

Posteriorment hi ha hagut un membre d’aquest grup que ha començat a publicar continguts íntegrament copiats del blog i això ens ha semblat que no era correcte i hem decidit fer-li saber mitjançant un comentari en el mateix grup del facebook. Pensàvem que amb això quedava tancat el tema però hem observat que no ha estat així.

Segons el nostre criteri, els records de la nostra ciutat no haurien de ser propietat de ningú i haurien de ser de lliure distribució, sempre que es cités de qui són o com a mínim el lloc on s’han publicat originalment. També creiem que si algú no ho fa, tenim la llibertat d’expressar el nostre enuig de forma educada, tal i com creiem que hem fet, tot i que si ha molestat la forma de fer-ho, evidentment demanem les pertinents disculpes.

Però com que el nostre afany és no crear polèmiques prenem la decisió  de deixar de publicar records en aquest blog durant un temps, que ens prendrem com a espai de reflexió. L’objectiu és veure si es calma el tema i es deixen de copiar els seus continguts.

Us volem agrair el recolzament a tots el que fins avui ens heu seguit, durant els darrers 8 anys, i esperem que aviat puguem re-emprendre la tasca de recollir els vostres records.

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

31 08 2015
Francesca

Coi!!

Quina ràbia que fan aquestes coses, Jo no us seguia al facebook sino al blog, però entenc perfectament que devant de situacions així la decisió sempre ha de ser del propietari del blog i més sent coses com bé dieu tan nostres.

17 09 2015
Miquel Garriga

M’ha semblat extraordinaria la informació del blog.
Enhorabona i felicitats. D’aquesta manera fixem la memòria que, en cas contrari, es va esvaïnt.
Gràcies al blog he aprés moltes coses de Terrassa i m’han ajudat a portar un petit grup d’amics de Sitges a visitar Vallparadís.
Ho he escrit a
http://www.eoliumtrek.cat/index.php/catalunya/valles-occidental/422-terrassa-parc-vallparadis-castell-cartoixa-conjunt-de-sant-pere
Salutacions molt cordials.
Miquel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s