Us convidem a la tertúlia “tres blocs, tres senyors”

24 04 2015

tres blocs tres senyorsUs convidem a la tertúlia sobre els blocs i la difusió de la història de Terrassa que faran tres dels autors dels blocs més visitats de Terrassa: Joaquim Verdaguer, Rafael Aròztegui i Santi Rius.

Joaquim Verdaguer:

http://joaquimverdaguer.blogspot.com.es/

Rafael Aròztegui:

http://pintorviver.blogspot.com.es/ 

Santi Rius

https://recordsdeterrassa.wordpress.com/

bloc records de terrassaSegons indica, en Joan Soler Jiménez, que farà de moderador: “volem saber què els ha portat a difondre la història de Terrassa de la manera més dinàmica possible, utilitzant les xarxes socials i apassionant amb la seva pròpia passió a molts ciutadans terrassencs. Aquesta és una ocasió per desvirtualitzar unes persones que romanen darrera d’aquests espais“.

Com a recopilador dels Records de Terrassa he acceptat formar part d’aquesta trobada ja que el nostre és el bloc més antic dels tres i crec que pot ser interessant que els vostres records hi siguin representats. En el nostre cas, però, explcarem que els veritables autors dels records sou vosaltres, tal i com sempre hem defensat des d’aquest espai de participació ciutadana.bloc joaquim verdaguer

En Joaquim Verdaguer és un amant de la historia de la nostra ciutat i un reconegut Santperenc que ens il·lustra amb la seva saviesa dels fets històrics més destacats o desconeguts de la nostra ciutat.

En Rafael Aròztegui és un dels fotògrafs més coneguts i reconeguts de la nostra ciutat i un estudiós de tot el que hi ha ocult en les imatges gràfiques.bloc del Rafael Aroztegui

La Tertúlia es farà el dimarts 5 de maig a les 19:00 hores a la seu de l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental de Terrassa, del carrer Baldrich 268 (autobús línia 8). Podeu trobar informació a la plana de l’esdeveniment a facebook.

Anuncis

Accions

Informació

One response

30 04 2015
Maria

m’agrada molt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s