500.000 visites en un blog de Terrassa

13 10 2014

500000 records de terrassaPot semblar pedant publicar un article on s’indica que un blog ha aconseguit 500.000 visites, però no ho fem en aquest sentit, el nostre objectiu és més humil ja que ho fem com a un sincer homenatge a totes les persones que han aportat els seus records a aquest espai anònim què, des del primer dia, no ha cercat cap protagonisme, sinó tant sols servir perquè els records de la nostra ciutat no es perdessin.
Us assegurem que mai hem deixat de publicar un record personal o un comentari rebut, ja que entenem que aquests tenen tant valor com els records històrics i que cal tenir-ne cura i preservar-los.
Estem molt contents de que historiadors, fotògrafs i altres ciutadans hagin seguit el camí que vàrem encetar amb els “Records de Terrassa” l’any 2007 i que, avui, el món dels records de la nostra ciutat estigui ple de bons exemples i magnífics articles, alguns d’ells molt ben documentats i treballats. Blogs, pàgines de facebook, instagramers, etc. en són un bon exemple i serveixen per fer-ne una més gran difusió. Benvinguts a tots i us desitgem que hi estigueu també molts anys donant el vostre servei a la nostra estimada ciutat.
El blog dels “Records de Terrassa” no ha pretès mai ser un espai erudit ni esmenar la plana a cap estudi històric, rés més lluny dels nostres anhels. Tant sols hem volgut ser com un gran calaix de sastre on qui ha volgut i ha pogut deixar el seu record o publicar el seu comentari.
Esperem seguir així uns quants anys més, tot i que darrerament hem procurat espaiar les publicacions ja que entenem que avui ja hi ha molta més oferta i tampoc cal cansar als ciutadans amb mil i un records cada setmana.

Per celebrar aquest xifra us deixem amb una panoràmica de Terrassa que creiem que no s’havia publicat abans, tot i que no tenim la data en que es va fer (potser anys 70):

panoramica Terrassa


Accions

Informació

5 responses

13 10 2014
Haritz Ferrando

Felicitats per la feina de difusió que fas en aquest bloc!

13 10 2014
Rafael Aróztegui

Moltes felicitats mestre !!!

13 10 2014
jordà vitó

salud i a per moltes més entrades!!!! tonets

13 10 2014
Josep Badrenas

Enhorabona!!! No fa pas molt de temps celebraves les 100.000. Segueix així. Ja saps que pots comptar amb la fidelitat de tots els que d’una forma o d’una altre ens interessem per la petita gran Història de la nostra petita gran Ciutat, Una de les moltes virtuts que te el blog, és precisament el fet de que hi hagi tal varietat de comentaris que el fan diferent dels que ho basen tot amb els llibres d’història o dels que només contenen comentaris personals que interessen a un numero reduït de persones. Crec que la combinació d’ambdues vessants fan una posició que interessa a tothom i aquest és un dels secrets que han portat al blog a fer-se imprescindible per a molts seguidors, Endavant cap a milió!!!

26 11 2014
pep

Voldria que dediquessin un record a les carreres en pujada a La Mata, de cotxes, que organitzava la escuderia Match a principis dels 70 si algú s’enrecorda o té material en Super 8.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s