El “Cepo” arriba a Terrassa

28 05 2013

cepo 12-1988Darrerament veig més triangles de retirada de vehicle que mai i no sé si és que la gent aparca cada vegada pitjor o és que els serveis de retirada de vehicles mal aparcats són més eficients que mai. Ja varem parlar en un post anterior de que el servei de la grua es va inaugurar al gener del 1973 a Terrassa.
Una quants anys desprès es va popularitzar un sistema que en comptes de retirar el vehicle el que feia era immobilitzar-lo. Segurament molts de vosaltres recordareu l’anomena’t “cepo”.
En data 16 de desembre de 1988 l’Ajuntament de Terrassa va començar a utilitzar aquest sistema per tal d’immobilitzar els vehicles que no paguessin en els parquímetres instal•lats, des de feia 2 anys, a la ciutat. La veritat és que l’ordenança oficial ja s’havia aprovat una any abans, però per diversos motius que desconec va tardar molt en ser aplicada.
Jo encara recordo que llavors tenies que pagar una multa de 1.000 pessetes per poder-lo alliberar (tinguem present que mil pessetes l’any 1988 era una quantitat important).
De fet haig de reconèixer que a mi de “cepo” no me’n van posar mai, però de multes als parquímetres un munt.


Accions

Informació

One response

28 05 2013
Ricard Font Serra

Un amic meu de Sabadell, que em reservo el seu nom, a Barcelona li van posar el cepo. Va anar a buscar una clau suficient llarga per arribar a la femella i tenint en comte que el cepo te la rosca al reveés per engañar als qui volen desroscar-lo, el va treure i s’el va emportar a casa. Com tenien les seves dades el van localitzar i li van demanar que el tornés. Ell va contestar que no el tornaria si no li anulaven la multa, al final per acabar aviat van aceptar el pacte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: