Punt i final …?

14 05 2013

cal santiago desaparegut1 cal santiago desaparegut2Aquest és l’aspecte que avui sota la pluja tenia el lloc on abans hi havia hagut Cal Santiago.

Esperem que aviat rebem noticies de en quin lloc s’instal·larà la porta adovellada d’aquesta antiga vivenda.

Punt i final doncs a l’aspecte que tenien moltes de les cases de l’antic poble de Sant Pere, major de sant pere 1930si bé és cert que no totes eren iguals i que de cases amb porta adovellada només n’hi havia unes quantes (per cert potser què quan aquestes també es van enrunar s’haria hagut de protestar igual que s’ha fet ara, no?). Podem comprovar-ho en la foto de la dreta on s’observa el carrer Major de Sant Pere des de la cantonada amb l’antic carrer del ferrocarril l’any 1930.


Accions

Informació

6 responses

14 05 2013
Josep Badrenas

jo ho posaria sense l’interrogant….punt i final… “i punto”!!! (segurament la porta haura anat al camion de la runa, a la vista de la poca sensibilitat dominant)

14 05 2013
antonia mercade

te algu fotos del antic barri de SANTA MAGDALENA, ara FRANCESC MAÇIA?
Nota.-Malauradament no disposo que cap imatge, però si algú ens les fa arribar les publicarem amb molt de gust. Si ens fa arribar algun comentari sobre els seus records d’aquest barri també amb molt de gust les publicarem. Gràcies!

15 05 2013
Uri Gómez

Em diu Jaume Rosset -president de l’Associació de Veïns de l’Antic Poble de Sant Pere- que Antonio Moro, l’arqueòleg de l’Ajuntament i qui ha fet el treball de retirar l’arcada li comentava que “un cop estudiada la casa amb detall, creu que es tracta (tractava) d’una casa de finals del XVII. Era molt més antiga del que ens pensàvem.” I aquesta valoració no la podría haver fet abans d’enrrunar-la i fer-ne una recatalogació per evitar el desastre? Sigui com sigui ara ja és massa tard. Cal Santiago punt i final.

15 05 2013
Ricard Font Serra

Si no hi ha casa, on posaràn l’arcada?

15 05 2013
Josep Badrenas

realment hi ha molta incompetencia i poca responsabilitat en alguns dels que cobren diners publics….Ja hem comentat en altres ocassions, enderrocs d’edificis irrepetibles… i no passa res!!! (escola torrella-….) no servex de res excusar-se en que eran altres temps que no es mirava prim.,.. ara tampoc.

16 05 2013
Ricard Font Serra

Jo com que era cosí del Tobella li vaig recriminar que deixés ensorrar l’escola Torrella. Ell era el regidor de foment. Em va respondre que l’ajuntament no tenia diners i que com França degut a les riades volia pagar una escola i l’ajuntament había de posar el terreny varen necesitar cambiar el terreny de l’escola amb el de el grup frança. I malgrat aquesta incompetència posteriorment van donar la creu de Sant Jordi al Tobella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: