Un pessebre guanyador d’un concurs del 1957

2 01 2013

pessebre de pere font 1957El record d’avui és per els pessebres que sempre s’han fet a la nostra ciutat i que és una tradició que ve de lluny. Jo mateix de petit recordo que a casa sempre s’havia fet el pessebre i avui encara el faig amb la sana intenció de no perdre aquesta tradició.
L’amic Ricard m’ha fet arribar la fotografia que il•lustra aquest record i que correspon a un pessebre realitzat l’any 1957 (l’any en que jo vaig néixer) per el seu pare, en Pere Font i Marcet i que va guanyar el primer premi del concurs de pessebres artístics que es va fer a Terrassa. Actualment aquest pessebre encara el conserva i cada any el posa al seu menjador com a record del pare, afamat director de cinema amateur, del que ja n’hem parlat en anteriors posts (veure record).


Accions

Informació

2 responses

2 01 2013
Ricard Font Serra,

El pare havia fet un pessebre d’esquimals, també un a dins d’un cantir, jo en vai fer un dis una llançadora, i un altre en cova de suro etc, (en podeu veure fotografies a l’apartat Nadal d’aquest blog: https://recordsdeterrassa.wordpress.com/nadales-2011/)

14 06 2013
Enric

Pere Font Marcet feia de tot, cinema, fotos, pessebres…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: