Simulacre de Missa del Gall a la Mola

28 12 2012

OLYMPUS DIGITAL CAMERASegons ens ha fet saber l’amic Ricard Font: “crec que la Missa del Gall a la Mola d’aquest any ha de pasasar a formar part dels Records de Terrassa. Cal indicar que cada any era el Centre Excursionista de Terrassa el qui l’organitzava demanant-ho sempre a Mossèn Joaquim Garrit i Rigol (veure foto), capellà obrer i força independent. Enguany, a causa de la seva edat 81 anys i de la seva salut, no hi va poder anar i el Centre no va poder, tot i demanar-ho al Bisbat, obtenir cap més capellà. Sembla doncs que a tot el que no està organitzat per ells no li donen importància.

Jo sé la manera d’obtenir un sacerdot per l’any vinent. Consisteix només en demanar-ho a les comunitats religioses: escolapis, jesuïtes, claretians,  carmelites, benedictins, salesi.ans etc. que hi ha a la ciutat o a sabadell i que no depenen directament del Bisbat.

Això crec que ho tindria que saber el president del Centre si l’any vinent vol seguir organitzant la Missa del Gall a la Mola. Cal indicar que la nit del passat 24 van haver de fer un simulacre de Missa, anant a buscar hòsties consagrades a la parròquia de la Sagrada Família i distribuint-ne a la comunió entre tots els qui s’hi van aplegar”.

Quedi aquí el comentari de l’amic Font i si algú més hi vol afegir quelcom o rectificar-ne algun aspecte pot fer-ho en l’apartat de comentaris.

Us deixogoigs missa gall la mola 2012 (a la dreta) la felicitació de la missa del gall de la Mola del Nadal del 2011:

I també la d’aquest any 2012 (a l’esquerra).


Accions

Informació

Una resposta

28 12 2012
Ricard Font Serra, Canonge Rodó 10, Bx 2ª, 08221 Terrassa

Al recordatori d’enguany posa la missa celebrada i en realitat no es va celebrar, però no preveian que aniria d’aquesta manera. Per cert, la foto no és d’enguany sino d’una Missa de veritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: