Més sobre les antigues lleteries de Terrassa (2)

2 12 2012

Avui el primer anunci és del 1925 i es refereix a la inauguració de la lleteria Pau Calaf, al Raval 26, que com podeu comprovar oferia la venda de xocolata a més de la llet de vaca i cabra, amb la particularitat de que per malalts i criatures s’oferia la venda de llet especial d’una sola vaca.
El següent anunci és també de l’any 1925 i es refereix de nou a una lleteria de la Rutlla, però aquest cop del número, 28 i amb el nom de Vda. de J. Farrés, amb l’oferiment de llet de vaca de la Granja Parellada.
El tercer anunci és de la mateixa lleteria del carrer de la Rutlla però de l’any 1939 i en aquest cas podem observar que el nom ja és només el de lleteria Farrés i en el que es destaca la venda d’un iogurt molt conegut d’aquells anys, el “Cream Codina” que competia amb el cèlebre Danone, del que en farem referència en el proper post dedicat a les lleteries de Terrassa.

Finalment us deixo una nota publicada al setmanari El Dia de Terrassa on s’explicava les característiques d’aquest nou iogurt “Cream-Codina” un producte que, com podeu comprovar, venia de la zona de Caldes de Montbui.


Accions

Informació

Una resposta

4 12 2012
Ricard Font Serra, Canonge Rodó 10, Bx 2ª, 08221 Terrassa

Magradaria saber, si algú ho sap que m’ho explique sisplau, l’avantatge que té la llet d’una sola vaca, ja que en la majoria dels anuncis ho ponderen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: