Ca l’Antònia de la Llet

23 11 2012

Continuant amb els records que ens ha portat el post de la casa del carrer major de Sant Pere, el bon amic Rafael Aroztegui en diu: Al nº 80 hi havia l’Antònia de la llet, que venia llet de cabra.
Ignoro si la treia d’un remat seu o li portaven d’alguna masia propera.
I per il·lustrar-ho ens ha enviat un anunci d’aquest establiment que aquí reproduïm.

També us mostrem una imatge actual del número 80 del mateix carrer on veureu que l’edifici actual ja no recorda rés de l’antic.
Nota: De lleteries a Terrassa n’hi havia unes quantes, la mare encara recorda la lleteria de la viuda de J. Farrés del carrer de la Rutlla 28 que ja estava oberta abans de la guerra civil i on servien llet de vaca de la Granja Parellada a més de llet de cabra, yoghourts, Kefir, Nata i Mantega fresca del Pirineu.


Accions

Informació

4 responses

24 11 2012
Ricard Font Serra, Canonge Rodó 10, Bx 2ª, 08221 Terrassa

Al carrer del Vall cantonada amb carrer de la Cisterna, hi havia la lleteria d’en Munilll que era on anavem a buscar la llet.

24 11 2012
Rafael

La meva mare va regentar fins l’any 1956, aproximadament, la “Granja Avenida”, a la Rambla. La llet ens la portaba el Sr. Lluis Massó, de la masia Can Solà de Rubi, i posteriorment de Can Missert, de la carretera d’Olesa.

24 11 2012
Rafael

Quan ja no teniem la granja la llet la comprabem a la vaqueria que hi havia al carrer Viñals, a tocar de la industria del Sr. Duran.

26 11 2012
Francesc

Recordo el cabrer del carrer Major de Sant Pere que hi tenia un ramat de cabres. El recordo assegut al portal fent bastons, hi feia dibuixos amb una navalla. Un personatge que, als menuts, ens feia una mica de por. Baixant pel mateix carrer a mà dreta hi havia una lleteria de llet de vaca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: