Hem arribat als 600 posts

6 07 2012

Sembla que no pugui ser però ja hem arribat a publicar 600 posts sobre records de Terrassa. Segurament no hi ha actualment cap llibre de la ciutat tant extens com el que hem anat recollint en aquest blog i encara tenim corda per estona.

I tot això només ha estat possible gràcies a vosaltres, tant els qui ens envieu records, els qui ens envieu comentaris i els qui només ens llegiu. Gràcies doncs a tots vosaltres per fer-ho possible.

I per celebrar una xifra tant important us deixo amb una fotografia d’un indret de Terrassa avui desaparegut. A veure qui endevina on era situat aquest edifici i que s’hi feia dins?

Resposta: El Rafael l’ha encertada, ja que la casa de l’obrer era situada al carrer de Topete. Avui podeu apreciar les seves formidables portes de fusta treballada al Museu de Terrassa.

Aquesta casa estava situada al carrer de Topete, concretament al número 99 i la seva construcció era del 1899. L’edifici estava constituït per dues parts, diferents per fora però unides per dins. La primera tenia una magnifica porta amb una àmplia escala amb un lluernari a la seva part més alta. Al primer pis s’hi podia observar el que havia estat part d’un escenari.


Accions

Informació

2 responses

6 07 2012
Rafael

Carrer Topete. Hogar Obrero i altres entitats culturals ?

14 06 2013
Enric

El seu blog es tan bó que el tindria que publicar com a llibre imprés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: