El servei de la grua municipal de Terrassa

12 06 2011

Al gener de 1973 es va inaugurar el servei de retirada de vehicles mal aparcats, per part de la policia municipal de Terrassa. O sigui, el servei de grua que molts hem sofert en algun moment de la nostra vida. El que no se és com es retiraven els cotxes l’any 1973, ja que la primera grua municipal, com a tal, no es va comprar fins l’any 1979 (a la foto podeu observar aquest primer vehicle).

Com podeu veure en un retall del diari Tarrasa Información de data 9-01-1973 s’anuncia aquest fet, fent esment a que degut a la tolerància que s’havia fet durant les festes nadalenques ara s’han vist obligats a crear aquest servei. Val la pena dir, en aquest sentit, que durant les festes nadalenques es deixava aparcar als cotxes a la part central de la rambla d’Egara, fet que produïa molt maldecaps als ciutadans a l’hora de passejar mentre sortejaven els cotxes aparcats (a la foto podeu veure els cotxes aparcats a la Rambla l’any 1978).

Una anècdota: una vegada al anar a buscar el cotxe em vaig trobar el triangle i al anar a buscar el cotxe al dipòsit davant meu hi havia un senyor que preguntava que li costaria retirar el cotxe i al sentir la quantitat va contestar: per aquest preu, ja us el podeu quedar i va girar cua i se’n va anar tant tranquil…


Accions

Informació

2 responses

12 06 2011
Ricard Font Serra

Les lleis s’han tingut que adaptar al fet de que, al principi, un advocat gironí, al que la grua se li va emportar el cotxe a Barcelona i va tenir que tornar en tren a Girona, va decidir demandar a l’ajuntament barceloní per furt i la justícia li va donar la raó. De tal manera que no van poder posar-li multa, sinó que, a més de tornar-li el cotxe, van tenir que indemnitzar-lo pels dies que va estar sense ell.
Avui, les lleis han canviat i els ajuntaments tenen el dret de furtar-te el cotxe. sempre que vulguin, independentment de si destorba o no el trànsit. I com deiem a la mili: “les reclamacions al maestro armero”.

15 07 2012
Oriol

No se com eren alessores, pero ara són uns troços de f. (l’administrador del blog us demana no utilitzar insults)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: