En record d’Antoni Messeguer – geganter

25 10 2010

Un record molt especial per l’Antonio Messeguer i Fruitós, president de la Colla de Geganters de Terrassa, nascut a Terrassa el 24 de juny de 1948 i que aquest passat dissabte ens ha deixat.
Avui he assistit al funeral que s’ha fet al Sant Esperit i vull deixar constància que ha estat una cerimònia molt sentida i on s’ha demostrat que la ciutat és sempre al costat de les persones que durant la seva vida han demostrat una estimació especial per la seva cultura i tradicions.
La ballada del gegants vells a dins de l’església ha estat el millor homenatge que se li podia donar. Endavant amics geganters, ara és el moment d’entomar el molt que ell ha fet per la colla i tirar endavant amb més força que mai. Al costat vostre hi trobareu el suport d’aquesta humil pàgina dels records de Terrassa.
En Robesa, na Pepona i molts de nosaltres el trobarem a faltar.


Accions

Informació

One response

8 04 2011
Ricard Font Serra

També un famós geganter de Terrassa va ésser en Gori. Ja abans de la guerra havia portat i fet ballar la geganta com ningú ho sabia fer.Despres de la guerra i tot estant a la presó acusat de roig, l’ajuntament li va demanar per la Festa Major, que volgués fer ballar la geganta com ell sabia. Va dir que sí, però si havia de tornar a la presó, fora que nó.En Gori no era un home massa alt però si molt fort i rabassut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: