Les antigues esglésies de Sant Pere (7ª)

27 06 2010

Les posteriors obres i restauracions ja es van fer en plena democràcia. La primera, del 1975-76, a càrrec d’en Jordi Ambrós es va fer a l’església de Sant Pere en que al restaurar l’absis es van descobrir dues finestres originals i una pavimentació d’ opus signinum.
Al 1980 a l’església de Santa Maria i Sant Miquel i sota la direcció d’en Jordi Ambrós es van restaurar les teulades i es van descobrir unes àmfores.
Als anys 80 es van fer troballes de restes arqueològiques a la plaça del Rector Homs en diverses obres dels serveis d’aigua i de telefònica, sota la direcció d’Antoni Moro. Des de llavors no s’ha parat de fer excavacions fins a l’actualitat.

Aprofito aquest darrer post per incloure algunes postals i fotografies de les esglésies, corresponents a diferents èpoques:Accions

Informació

Una resposta

28 06 2010
Rafael Aróztegui

Com a comentari final dir que tinc records molt bonics de com eren les esglésies els anys 50 i 60. Tinc unes fotos, de petit, que em feia un tiet meu molt afeccionat a la fotografia.
Res a veure en lo que s’ha convertit el conjunt en l’actualitat. No diré si era millor abans, però que el conjunt tenia un ambient de recolliment que ara no té si que ho puc afirmar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: