Temptativa de fusió de Caixa Terrassa el 1978

12 03 2010

Per els qui pensin que l’actual procés de fusió de Caixa Terrassa amb altres caixes de fora de la ciutat és una novetat, li vull recordar el que va passar l’octubre del 1978 i per fer-ho us mostraré un retall extret de la Revista Al Vent.

Com veureu parla de la més que probable fusió de Caixa Terrassa, Caixa Sabadell i Caixa Barcelona.

Ja en aquell moment el que més preocupava és que hi guanyaria o que hi perdria la nostra ciutat amb aquesta operació financera i en tot cas l’article el que demana es que es faci el que es faci l’important és que la nostra ciutat en surti beneficiada. Quelcom similar al que desitgem que passi amb la fusió actual.

Al 1978 finalment la fusió no es va fer, especialment perquè finalment Caixa Barcelona va acabar ajuntant-se amb la Caixa de Pensions i van crear “La Caixa” (constituida el 27 de juliol de 1990 per la fusió de la “Caja de Pensiones para la Vejez y de Ahorros de Cataluña y Baleares”, fundada el 1904 i de la “Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Barcelona”, fundada el 1884).

Ara veurem que passa amb la nova proposta del “Unnim”, ja que de moment Caixa Girona ja s’ha desdit.


Accions

Informació

2 responses

12 03 2010
Ricard Font Serra

Jo trobo que és lògic que Caixa Girona hagi sortit, ja que és una caixa de la diputació de Girona, i estaria millor amb la caixa de Catalunya que és de la diputació de Barcelona i no sé si la diputació de Lleida i la de Tarragona en tenen i podrien fer una caixa semioficial.

4 06 2010
JGC

Tres dels Quatre ascensors de la Fusió de Unnim tenen representació a les illes Caiman. Caixa Terrassa demanda 2 anys de presó per un client per dir veritats com aquesta.

Youtube (juicio contra Caixa Terrassa)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: