Record per Odette Pinto

22 02 2010

Aquest diumenge, dia 21 de febrer de 2010 ha mort, a l’edat aproximada de 76 anys (ella mai deia l’edat real que tenia), la popular presentadora Odette Pinto. L’Odette va néixer a Burdeos, el 18 de març de 1933 (tot i que hi ha qui diu que va neixer el 1931 o 1932), i era filla de mare catalana i pare portuguès. La seva infantesa va ser marcada dramàticament per la Guerra civil i éssent molt petita la va fer tornar a Sabadell amb la seva mare. Als 10 anys ja va debutar recitant poesies i explicant contes en un programa de tarda a Radio Sabadell, de la qual en va ser locutora als 14.

Desprès, al 1954 (sembla que als 23 anys), va passar per Radio Terrassa, com ja havíem explicat en un anterior article d’aquest bloc, per marxar el 15 de setembre de 1955 a “Radio España de Barcelona”. Podeu llegir un article publicat el 26-5-1955 pocs mesos abans de la seva sortida de Terrassa.

Posteriorment va anar a Radio Juventut de Barcelona, l’any 1957, on va fer popular el seu programa titulat “las tardes de Odette”, emès durant 3 dècades. Fins fa poc encara la podíem veure en l’espai “Odette, de tú a tú” en el canal 25TV.

En la foto de la dreta podeu veure els estudis de Radio Terrassa l’any 1957.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: