Discos i cassettes de la Caixa d’Estalvis de Terrassa

5 01 2010

Caixa Terrassa fa 30 anys era una mica diferent de l’entitat que avui coneixem i de la que segurament tindrem desprès de la fusió. Però aquest record no és per parlar de la història de l’entitat sinó per recordar unes promocions que en aquells anys eren habituals a la nostra ciutat.

Caixa d’Estalvis de Terrassa, que és com s’anomenava llavors (fixeu-vos amb el logo d’aquella època), feia cada any una campanya de Nadal adreçada als clients en la que regalava “discos i cassettes”. Només tenies que fer un ingrés a la llibreta i tenies un obsequi, tal i com podeu comprovar en l’anunci que reprodueixo. Desprès per Sant Jordi també regalaven llibres, però aquest tema el deixarem per un altre record.

Potser si algun jove veu aquest anunci no sabrà ja que és un “cassette” i és que només amb aquests 30 anys han quedat obsolets.

L’amic Josep Badrenas ens ha fet arribar alguns discs regalats per Caixa Terrassa aquells anys i un detall d’una llibreta on podem apreciar el segell que posaven quan et lliuraven el llibre o el disc corresponent.


Accions

Informació

Una resposta

5 01 2010
jordi

crec que per casa encara en tenim uns quants, de discos i llibres, d’aquests que regalava Caixa Terrassa per aquella època. Sempre, des de petit, els he vist per casa, i són de per aquella època, finals dels setanta, principis dels vuitanta. Crec que en alguns encara hi ha el nom en castellà, Caja de Ahorros de Tarrasa. Això sí, la preposició “de” encara hi era…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: