Guia de Tarrasa (2)

24 07 2009

comunicacions

comunicacions

Ja he tornat i reprenc el records amb la segona part de la guia de Terrassa d’abans de la guerra civil i que, pel que sembla, podem situar-la en els anys de la segona república.

guia4En la primera imatge podeu veure una representació de les vies de comunicació de la ciutat amb els seus voltants i fixant-nos amb els noms que hi surten m’ha sobtat especialment el topònim “fonts calentes” a la zona que avui coneixem com “can font” i també la curiositat de veure “sant Gervasi” i “Sarrià” coma nuclis independents de Barcelona.

En la llista d’espectacles públics que llavors oferia la nostra ciutat destacaré el cafè Oriente i el cafè Sevilla, dels que en propers records haurem de fer esment i la curiositat de nombrar “els caus” com a espectacle.


Accions

Informació

2 responses

25 07 2009
Ricard Font Serra

És curiós que la Rasa en diuen carrer de Manuel Hazaña, el president de la República. Recordo el café Sevilla, que la nostra mainadera, la Pepa Freixa Bou que era com de la família, hi anava sempre els diumenges a veure “Varietees”, semblants a les del Molino de Barcelona, però menys.

27 07 2009
josep badrenas

Hola: Si us plau, repasseu lo que vaig comentar a la pàgina de S.R.C. el dia 3 de març del 2008: Demanava si algú havia sentit parlar del “salón sevilla”. Amb aquest comentari d’avui, verifico que lo que jo tenia mig borrós al cap, era cert, i a més estava anunciat en la guia de terrassa de l’època. Jo també havia anat a veure les varietes….
Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: