Semblances de la crisis del 78-79 amb la del 2008-09

8 01 2009
Al Vent - gener 78

Al Vent

De crisis n’hi ha hagut moltes i avui he volgut recordar un article que es va publicar a la revista “Al vent” el 1978 i que diu:

“Dues grans crisis tenen a Terrassa atrapada i li paralitzen llur capacitat de maniobra. Per una banda la crisis econòmica i per l’altre banda la crisis política” “els terrassencs tenim la més feixuga de las impressions, la de la impotència, la del fatalisme quasi de tragèdia grega”. “Tenim uns problemes però no tenim a les nostres mans la possibilitat de solució”.

Avui, 30 anys desprès, tenim de nou sobre nostre una crisi financera i també política amb el tema de l’estatut de Catalunya. Llavors se’n van sortir desprès d’una forta reconversió de la industria i amb la necessaria democratització de la política. Si fem cas a la història ara també ens en sortirem, però com llavors ara també hem de ser valents i si s’han de fer ajustaments en el model econòmic, financer o polític, fem-los el més aviat possible. Sort a tots !


Accions

Informació

Una resposta

8 01 2009
Ricard Font Serra

Tot això es més vell que el anar a peu. Si llegiu la Biblia, el faraó va tenir 7 anys de vaques grasses i set anys de vaques magres. Això es repetirà constantment mentre el món sigui món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: