Programa Festa Major 1944

3 07 2008

Cartell de la festa major de 1944

Del programa també Vull destacar: Un partit de “Hockey” entre el “A.C.D. Cros” i “Educación i Descanso” que com podeu veure no són cap dels equips que actualment tots coneixem. La competició de “Pelota Nacional” al “Frontón el Sol” que també sembla que aplegava força afeccionats. programacio festa major 1944El “tiro al pichon” tradicional en aquells anys (pobres ocellets) i l’estrena de la pel·lícula “Pinocho” al cine La Rambla (que podeu veure amb un anunci que reprodueixo del mateix programa).


Accions

Informació

2 responses

3 07 2008
Rafael

De combats de boxa no, però de lluita lliure, d’aquella d’enganyifa, si que en vaig veure a un envelat que es muntava a la Rambleta, a tocar de la carretera.

3 07 2008
Ricard Font Serra

El meu pare té una filmació que se’n diu Velada en el Price del campionat de pesos lleugers entre Ferrer i Soldevila i també entre Layunta i Larios el 1948, això passava a Barcelona, però en Soldevila, pes mig, era terrassenc, i va ser campió d’Espanya. I terrassencs foren també, en Latorre, pes pluma, igualment campió d’Espanya, i en Romero pes gall, que va ser campió d’Espanya, d’Europa i aspirant a campió del món, i d’altres menys importants.
El boxing a Terrassa, estava situat a la Casa del Poble del carrer Cremat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s