Les tendes i el “13 rue del Percebe”

1 04 2008

tendes als anys 50 En aquesta foto podem observar un parell de tendes de principis dels anys 50, crec que al carrer Goleta.

A la dreta podem, observar una bodega amb el seu aparador on s’exposaven les ampolles de vi i licors d’aquella època i, si us hi fixeu, podreu distingir la típica forma de l’ampolla del Calisay (prestatge del mig, cantó dret).

A la tenda de l’esquerra vull destacar la bàscula i els sacs al terra mateix de la tenda, que devien contenir grà, patates o algun altre producte que també es venia a pes. El més destacable és que es tracta d’una botiga sense aparador, quelcom similar a la botiga que apareixia al còmic “13 rue del Percebe13 rue del percebe. Ho recordeu? Curiosament, actualment hi ha alguna fruiteria que ha recuperat aquest aspecte.

El terra de l’acera també porta records de quan encara no es feien servir les rajoles actuals.


Accions

Informació

2 responses

1 04 2008
Rafael

D’entrada dirte que aquesta vorera pertany al Raval, per amplada i per tipus de lloses. Apuran una mica més et diria que la situacio és a on ara hi ha el banc de Sabadell i de moment no tinc el nom dels establiments, però “todo se andará”.
Resposta.– Crec que és la part del carrer Goleta abans de la cantonada amb el carrer de la Unió, ja que en aquesta part l’acera és molt més ampla, però de totes maneres ho dic amb la veu petita ja que considero que els meus ceneixements de Terrassa són molt menors que els teus.

2 04 2008
Rafael

Crec que parlem del mateix, jo en dic Raval i tu Goleta, l’espai que ocupa el Banc de Sabadell cantonada amb Uniò.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: