La Fontvella amb circulació

28 03 2008

Font Vella Potser encara recordareu el carrer de la Fontvella amb trànsit de vehicles. Jo fins i tot recordo que hi passava l’autobús, però el que m’ha sorprès de la foto de finals dels anys 40 és que en aquells anys la circulació anava de la Plaça Major cap al Passeig.

En la postal podem apreciar la Font de costat del Social, que precisament li dona nom al carrer. Fixeu-vos amb les botigues de la part esquerra de la fotografia, amb els marcs de fusta i els petits aparadors que tenien en aquella època. D’aquesta zona jo recordo una pastisseria que crec que és deia “Roger” i que feien uns tortells fantàstics, la llibreria “Costa” i un xic més amunt una botiga de “betes i fils” de la que no recordo el nom.


Accions

Informació

3 responses

30 03 2008
josp badrenas

poc mes amunt hi havia un forner, en guitart, que la botiga queia un xic per sota del nivell del carrer, i es baixava un grao per entrar-hi.- Jo recordo perfectament el trànsit de cara amunt d’aquest carreres a dir, de la plaça d’espanya a la cuina moderna. (o recordeu?)

5 07 2008
Ricard Font Serra

Va haver un temps, que la Fontvella era de doble sentit de circulació, però com que no podien passar dos cotxes al ensems, teniem un guardia urbà amb salacot a cal Labòria lloc des d’on es divisen els dos extrems del carrer, el guardia manejava un interruptor per dominar els semàfors d’ambdos costats i deixava passar a uns i altres vehicles alternativament.
Si us hi fixeu encara es pot apreciar el lloc on varen instal·lar l’interruptor.

18 02 2011
Francesca

JO recordo vagament quan hi havia trànsit per aquest carrer, però resulta molt curiós pensar-hi que pogués fins i tot haver-hi passat l’autobús. Ara el que se’m fa ja sobtat del tot es pensar que fos doble circulació i anés amb un interruptor que el fes anar un guardia.. .us ho imagineu hores d’ara?? seria caòtic pobret guardia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: