Els gots “Duralex”

19 12 2007

Anunci de Duralex dels anys 60 Mireu aquest anunci dels anys 60. Segur que molts de vosaltres recordareu els gots “duralex”, els del vidre “casi irrompible” però que quan es trencaven escampaven trossets de vidre per tot arreu, potser algú encara els té a casa?.

A casa meva el model que utilitzàvem era el “provenza” que era arrodonit (el segon de la part de baix de l’anunci) i l’altra dia encara vaig veure que la mare en tenia uns quants que han registit el pas del temps, tot i la seva perdua de brillantor.

De fet aquesta marca avui encara existeix, tot i que ja no és la més important del mercat, com ho era en aquelles èpoques. Si voleu podeu veure la seva web a www.duralex.fr


Accions

Informació

2 responses

9 03 2008
josp badrenas

El duralex l’anavem a comprar a andorra, ja que alli era bastant mes barat i ademes hi havien tota mena de peces i aqui algunes eren desconegudes.- Tot-hom anava a andorra a comprar duralex…

12 07 2008
Ricard Font Serra

Una vegada a casa va venir un venedor ambulant, al principi del duralex, que venia plats que en deia “irrompibles”, i va voler fer una demostració a la mare i el va tirar a terra, i es va trencar en mil troços com sol fer el duralex quan es trenca. Crec que malgrat els anys passats encara riem ara al recordar-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s