Les col·leccions de cromos

3 08 2007

Album cromos Poc a poc aniré incorporant imatges que si be no són només de Terrassa, si que crec que ens aportaran records de la nostra vida a la ciutat.

En aquest cas he triat un àlbum de cromos de l’any 1966 “Vida i Color” que segurament molts dels que tinguin la meva edat recordaran haver fet. Amb aquestes col·leccions apreníem i ens divertíem. Els cromos eren petites obres d’art i les il·lustracions estaven molt ben fetes. Espero haver portat un bon record a tothom que va fer aquesta col·lecció de cromos i més encara si la va finalitzar. El “tingui” i el “falti” encara ressonen pels patis de molts col·legis ja que l’afició dels cromos és encara ben viva en la mainada. I vosaltres, quina col·lecció de cromos recordeu haver fet?

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

17 03 2008
Josep Badrenas

Jo la que recordo més de les que vaig fer va ser una de cromos que sortian en les barretes de xocolata Lloveras que era “los tres caballeros y Stromboli” d’en Walt Dysney i que hi havia un parell de cromos que no surtian mai; havias de pactar amb la botiguera que venia la xocolata que tels guardes, ja que els de la casa donavan a part la barreta de xocolata que portava el cromo dificil, per a que la botiga el dones a qui li comprava mes xocolata com a incentiu. Jo ho se de primera má, perque a casa teniam tenda “d’ultramarinos” Jo vaig completar l’àlbum!!!

12 07 2008
Ricard Font Serra

Uns cromos, de caixaterrassa eren els de Historia d’España i el de Historia Sagrada, que s’obtenien en el petit estalvi. També feia cromos la xocolata terrassenca: Ortí i Piera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s